موضوعات = فیتوشیمی
تعداد مقالات: 17
3. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از بذر توتون کشت شده در ایران

دوره 8، شماره 32، زمستان 1397، صفحه 63-78

حمیدرضا جلیلیان؛ داود بیک نژاد


4. بررسی میزان فنول، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه گل ماهور ( Verbascum cheiranthifolium Boiss. ) از منطقه کلکچال استان تهران

دوره 8، شماره 32، زمستان 1397، صفحه 53-62

زهرا سادات آقاخواه رازلیقی؛ عبدالحسین روستائیان؛ کامبیز لاریجانی


5. سنتز نانو ذرات اکسید روی با فعالیت ضد میکروبی و آنتی بیوفیلمی علیه کلبسیلا پنومونیه

دوره 8، شماره 31، پاییز 1397، صفحه 107-119

راضیه احمدی نسب؛ سید سهیل آقائی؛ محمد علی قاسم زاده


6. بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره اسطوخدوس استخراج شده به روش سوکسله

دوره 8، شماره 30، تابستان 1397، صفحه 25-30

روح اله حسینی نیا فرد؛ غلامرضا نجفی؛ منوچهر فداییان


9. شناسایی ترکیبات موجود در عصاره و اسانس گیاه میخک Syzygium aromaticum

دوره 7، شماره 27، پاییز 1396، صفحه 1-7

زهرا خوشدونی فراهانی؛ فاطمه خوشدونی فراهانی


10. بررسی میزان جذب زیستی فنل وآنیلین توسط هسته خرما از محلول های آبی

دوره 7، شماره 26، تابستان 1396، صفحه 15-25

عثمان سعیدی کیا؛ فرزانه بادپا؛ فرزانه برهانی؛ سلیمه مرتضوی؛ هدایت الله محمدزائی؛ اشرف سادات دهقانی؛ طاهره دادگر؛ مریم رضایی؛ فاطمه دره گیرایی؛ الهام دامنی؛ نسرین رنجبر


12. بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی استخراج شده به روش تقطیر با آب

دوره 5، شماره 19، پاییز 1394، صفحه 9-29

مهسا مویدی؛ محمدتقی گلمکانی؛ سارا موحد